Siirry suoraan sisältöön

Hupsis! Huikea perheseikkailu!

  Otsikko HupSis!, kaksi pikkukuvaa: nuotiolla istuvia lapsia ja aikuisia sekä PellePändin kaksi pelleä.

  Hupsis! Huikea perheseikkailu Sisä-Suomen lapsiperheille

  Hiekkalinnoja ja vesisotaa! Tandempyöräilyä ja ongintaa! Esteetöntä veneilyä, nuotioherkkuja, vertaisjutustelua ja kaikkea kivaa! Tämä kesäinen lauantai on suunnattu Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa asuville lapsiperheille, joissa jollain perheenjäsenellä on fyysinen vamma tai sairaus. Ilmoittauduttehan viimeistään 17.7. Seikkailu odottaa!

  Ilmoittautumislinkin ja lisätietoja tapahtumasta löydät täältä:
  https://www.invalidiliitto.fi/tapahtumat/hupsis-huikea-perheseikkailu-sisa-suomen-lapsiperheille

  Milloin?
  Lauantaina 6.8.2022 kello 10–20

  Missä?           
  Tampereen Seudun Invalidien kesäkoti Aitorannassa (Hirviniementie 375) Paikka sijaitsee noin 30 minuutin päässä Tampereen keskustasta Näsijärven rannalla. Paikassa on esteetön sauna ja loiva hiekkaranta.

  Kenelle?
  Invalidiliiton Sisä-Suomen yhdistysaktiivit haluavat suunnata aluetapahtuman tänä vuonna Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa asuville lapsiperheille, joissa jollain perheenjäsenellä on fyysinen vamma tai sairaus.

  Hyvä tietää!
  Tapahtuman ohjelmat ja tarjoilut ovat perheille maksuttomia. Keski-Suomesta tuleville järjestämme yhteiskuljetuksen esteettömällä bussilla. Lähtö Jyväskylän Matarasta kello 8:30 ja paluu noin kello 22. Muita matkakuluja emme korvaa.