Siirry suoraan sisältöön

Leponiemi

Osoite: Niemirannantie 44, 36340 Kangasala

Leponiemi on yhdistyksemme kesänviettopaikka, jossa on vuokrattavana tiloina:

Hirsimökki, jossa on tupakeittiö ja 3 pientä makuuhuonetta. Yhteensä 7 vuodepaikkaa.
Lautatalo, jossa on keittiö, sekä yhdistetty makuu- ja olohuone, joissa on yhteensä 4 vuodepaikkaa. Lisäksi lautatalossa on omalla ulosköynnillä varustettu lepohuone, jossa 2 vuodepaikkaa.

Leponiemi on osin myös päivisin jäsenten käytössä. Jäsenten käytössä on piha-alue, wc:t, grillikatos välineineen, laiturit. Saunalaituri vain mökkiläisten käytössä kello 16.00 alkaen. Mökkien teranssit ovat vain vuokralaisten käytössä.

Leponiemessä on myös muutamia venepaikkoja vuokrattavana. Nämä venepaikat ovat tarkoitettu vain yhdistyksemme jäsenille mahdollistamaan vapaa-ajan harrastukset ja veneilyn. Jokaisella paikalla on nimettynä paikan haltija, joka paikan on vuokrannut käyttöönsä yhdistykseltä. Tilanteessa jossa venepaikkaa käyttää haltijan sijaan/pelkästään joku muu palautuu paikka takaisin yhdistyksen hallintaan. Paikat ovat kooltaan pieniä, joten soveltuvat vain soutu/pienille moottoriveneille.

Venepaikkoja on rajoitettu määrä ja kaikki paikat ovat varattuina. Tällä hetkellä emme ota lainkaan uusia jonottajia paikoille.
Venepaikkoihin ja tiemaksuihin liittyvät varaukset ja irtisanomiset hoitaa puheenjohtaja Susanna Mallander 050 321 7281.

Hirsimökki
Lautatalo
Saunarakennus ja hirsimökki
Grillikatos