Siirry suoraan sisältöön

Jäsenyys

Meidän jäsenenä olet oikeutettu esimerkiksi paikallisiin jäsenetuihin, saat vertaistukea ja yhdessäoloa, sekä pääset viettämään aikaa meidän omalla kesäkodilla Leponiemessä kauniissa järvimaisemissa. Lisäksi jäsenenä kuulut valtakunnalliseen Invalidiliittoon, joka tarjoaa esimerkiksi neuvontaa, lakipalveluita, koulutuksia, kursseja ja STEA:n tuettuja lomia. Näiden lisäksi tarjolla on paljon muuta mukavaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti!

Jäsenmaksu
Normaali jäsen 15€/ vuosi
Kannatusjäsen 20€/ vuosi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä fyysisesti vammainen, toimintaesteinen tai harvinaissairas henkilö, hänen omaisensa tai muu henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen ja liiton toiminnasta, sekä hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Paikalliset jäsenedut

Yhdessä paikallisten yritysten kanssa haluamme luoda jäsenillemme esteettömiä palveluita ja jäsenetuja.

Sportia Valkeakoski tarjoaa voimassa olevalla jäsenkortilla -10% alennus normaalihintaisista ostoksista. Koskikaran toisesta kerroksesta sijaitsevasta Sportia Valkeakoskelta löydät urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet, varusteet sekä välineet.

Maaseutu Maistuu Cafe’ tarjoaa voimassa olevalla jäsenkortilla -10% alennus ostoksista. Valkeakosken keskustassa sijaitsevasta Maaseutu maistuu Cafesta löydät lisäaineettomia leipomotuotteita niin paikan päällä vaikka kahvin kera nautittavaksi kuin mukaankin!

Café Sofia tarjoaa voimassa olevalla jäsenkortilla pieni kahvi 1€, tai iso kahvi 1,50€. Valkeakosken Koskikaran toisessa kerroksessa sijaitsevasta Café Sofiasta löydät itsetehtyjä leipomotuotteita niin paikan päällä vaikka kahvin kera nautittavaksi kuin mukaankin!

Muista esittää jäsenkorttisi ennen maksua kassalla niin saat jäsenetusi hyödynnettyä.