Siirry suoraan sisältöön

Jäsenyys

Meidän jäsenenä olet oikeutettu esimerkiksi paikallisiin jäsenetuihin, saat vertaistukea ja yhdessäoloa, sekä pääset viettämään aikaa meidän omalla kesäkodilla Leponiemessä kauniissa järvimaisemissa. Lisäksi jäsenenä kuulut valtakunnalliseen Invalidiliittoon, joka tarjoaa esimerkiksi neuvontaa, lakipalveluita, koulutuksia, kursseja ja STEA:n tuettuja lomia. Näiden lisäksi tarjolla on paljon muuta mukavaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti!

Jäsenmaksu
Normaali jäsen 20€/ vuosi
Kannatusjäsen 25€/ vuosi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä fyysisesti vammainen, toimintaesteinen tai harvinaissairas henkilö, hänen omaisensa tai muu henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen ja liiton toiminnasta, sekä hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Paikalliset jäsenedut

Yhdessä paikallisten yritysten kanssa haluamme luoda jäsenillemme esteettömiä palveluita ja jäsenetuja.

Sportia Valkeakoski tarjoaa voimassa olevalla jäsenkortilla -10% alennuksen normaalihintaisista ostoksista. Valkeakosken Koskikaran toisessa kerroksessa sijaitsevasta Sportia Valkeakoskelta löydät urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet, varusteet sekä välineet.

Café Sofia tarjoaa voimassa olevalla jäsenkortilla pieni kahvi 1€, tai iso kahvi 1,50€. Valkeakosken Koskikaran toisessa kerroksessa sijaitsevasta Café Sofiasta löydät itsetehtyjä leipomotuotteita niin paikan päällä vaikka kahvin kera nautittavaksi kuin mukaankin!

Lounas-Kahvila Maukas tarjoaa voimassa olevalla jäsenkortilla -10% alennuksen ostoksista. Etu toimii Liikuntahallin lounas-kahvilassa, sekä Luovan kahvilassa vapaa-aikakeskuksessa.
Heiltä löydät itse leivotut suolaiset ja leivonnaiset!

Muista esittää jäsenkorttisi ennen maksua kassalla, niin saat jäsenetusi hyödynnettyä!