Siirry suoraan sisältöön

Kyvyt kaapista – osaaminen esiin!

  Etsitkö rohkeutta toteuttaa unelmiasi? Tulevatko moninaiset taitosi nähdyksi työelämässä? Millainen on sinun urasi – miten se alkaa, muotoutuu tällä hetkellä tai jatkuu tulevaisuudessa? Kaipaavatko kykysi kohennusta, työelämän kynnykset remonttia vai haluaisitko sparrausta vertaisilta? Jos asut Keski-Suomessa tai Pirkanmaalla, olet tervetullut pohtimaan näitä kysymyksiä työikäisille, fyysisesti vammaisille ihmisille suunnattuun tapaamiseen.

  Ilmoittautumislinkin ja lisätietoja tapahtumasta löydät täältä:
  https://www.invalidiliitto.fi/tapahtumat/kyvyt-kaapista-osaaminen-esiin

  Milloin?
  22.-23.9.2023

  Missä?
  Jyväskylän Paviljonki ja Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylä

  Kenelle?
  Sisä-Suomen yhdistysaktiivit haluavat kutsua aluetapaamiseen työikäisiä vammaisia ihmisiä. Työikäisillä tarkoitamme 16–65-vuotiaita henkilöitä. Tapahtuma on suunnattu sinulle, joka suunnittelet työllistymistä, pohdit työelämän haasteita ja mahdollisuuksia, työssä jaksamista tai työelämään paluuta. Olet tervetullut tapaamiseen, vaikka olisit työtön, työkyvyttömyyseläkkeellä tai kuntoutustuella.

  Hyvä tietää!
  Osallistumismaksu tapahtumaan on 40 euroa, sisältäen ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Mikäli et tarvitse majoitusta, osallistumismaksu on 20 euroa.

  Pidemmältä tuleville järjestämme majoituksen Solo Sokos Hotel Paviljongissa kahden hengen huoneissa.

  Matkat tapahtumaan jokainen järjestää itse. Matkakuluja emme korvaa.