Siirry suoraan sisältöön

Syyskokous su 30.10.2022

  Sääntömääräinen syyskokous
  sunnuntaina 30.10.2022 kello 14.00.

  Valtakatu 20, entisen musiikkikirjaston tilassa.Kokouksessa käsitellään sääntöjen 6§ määräämät asiat: 

  • esitetään hallituksen laatima toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksymisestä vuodelle 2023 sekä valitaan hallituksen puheenjohtaja kaudelle 2023-2025. Päätetään hallituksen jäsenten lukumäärästä ja valitaan hallituksen jäsenet seuraavalle toimintavuodelle. Valitaan varsinainen tilin- ja toiminnantarkastaja sekä hänelle varahenkilö. Valitaan tarpeelliset toimikunnat, vahvistetaan jäsenmaksut seuraavalle kalenterivuodelle, sekä päätetään yhdistyksen kokouskutsujen julkaisutapa sääntöjen mukaisesti. Lisäksi päätetään muista kokoukselle sääntämääräisessä ajassa esitetyistä asioista. Käsitellään muut asiat, jotka kokous toteaa sääntöjen mukaan kiireelliseksi yhdistyslain 24§ määräyksiä noudattaen.

  Kahvitarjoilu              Tervetuloa

  Terveisin Hallitus