Siirry suoraan sisältöön

Tule kanssamme teatteriin!

  ”Kolme iloista rosvoa on Thorbjørn Egnerin klassikkosatuun perustuva koko perheen musiikkinäytelmä ystävyydestä ja erilaisuudesta.
  Kardemumman värikkäässä kaupungissa eletään huoletonta elämää – tai ainakin melkein. Kaupungissa tapahtuu öisin ryöstelyä: makkaramestarilta häviää kinkut ja leipurilta piparit ja patongit. Epäilykset kohdistuvat kaupungin laitamilla asustelevaan rosvokolmikkoon – Kasperiin, Jesperiin ja Joonataniin. He ryöstävät kuitenkin vain tarpeeseen. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun rosvokolmikko päätyy ryöstämään Sohvi-Neidin heille taloudenhoitajaksi. Kiukkuinen Sohvi laittaa laiskat rosvot kotitöihin, ja päätös on selvä: Sohvi-Neiti on ryöstettävä takaisin!
  Selviävätkö rosvot tästä pinteestä ja tuleeko heistä lopulta lainkuuliaisia? Se selviää lähtemällä seikkailulle Kardemumman maailmaan.”
  Ikäsuositus 3+, kesto 2h väliajan kanssa

  Ilmoittautumiset ja lisätiedot sihteeri Riikalta – 044 222 4460
  soittamalla tai tekstiviestillä.
  Lippuja rajoitettu määrä!